jacek_z_grochowa

Jestem mile zaskoczony! Pnie się w górę! w 2009 roku w przetargu nieograniczonym na dostawę, nadzór nad montażem i uruchomienie urządzeń aparatury kontrolno - pomiarowej i automatyki w ramach budowy elektrociepłowni w Częstochowie byli najsłabsi 20 pkt, wygrali niemcy, a konkretnie Yokogawa Deutschland GmbH (ponad 90 pkt). Teraz w el. ostrołęka sobie radzą i jeśli reklamacji po testach nie będzie przy RNN to drogę na Indie mają otwartą

Przypomnę o konkurencji
--------------------------
AUTEL a. s.
Emerson Process Management Sp. z o. o.
JTC S. A.
Przedsiębiorstwo Automatyzacji i Pomiarów INTROL Sp. z o. o.
Biuro Studiów, Projektów i Realizacji ENERGOPROJEKT - KATOWICE S. A.
Conrolmatica ZAP-PNEFAL Sp. z o. o.
SIEMENS Sp. z o. o.
Yokogawa Deutschland GmbH
---------------------------
- możecie monitować ich zlecenia i APS, są często w BiP. Ja na wszystko czasu nie mam, a podniecanie się jakimiś gazelami czy praktykami to dziecinada. Jeśli ktoś wykona robotę i zestawi mi słupki konkurencji z APS to solennie obiecuję, że bardzo dokładnie wykonam analizę strategii rozwoju spółki i konkurencyjności.
P.S
Sam mam już 12 tys akcji i życzę sobie i innym inwestorom sowitych dywidend

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.