~ryszard

Szczerość za szczerość jesli posiadasz taki pakiet to go wystaw choć na 5 minut ,dajmy nato po 1,5 zł żebym uwierzył , ale i tak tego nie zrobisz ? . Na tej spółce są sami marzyciele ( kupię i jakoś to będzie ) o tuż mówię Wam , że dopuki spółka nie zostanie skupiona nie będzie na niej zrywu . Opal masz dużo racji w kontekscie mojej inwestycji , kupiłem i starałem się podciągnąc tego ŚPIOCHA , ale marzyciele byli zbyt bierni . Jesli chodzi o sprzedaz to sprzedałem tylko połowę swojego pakietu . Mam taki zwyczaj że jesli sprzedam wszystkie akcje danej spółki już nigdy w nią nie wchodzę . Ta spółka jest godna uwagi i dlatego zachowałem połowę . Jesli ta spółka spadnie poniżej 70 gr to już mnie nie będzie interesować podwzględem AT . Mogę powiedziec że i tak zrobiłem dużo dobra dla tej spółki , średnie ida pięknie do góry i będa wsparciem na przyszłośc .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.