Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak tak oczywiście marzyciele.Ja sobie poczekam w spokoju i popatrzę na ten teatrzyk międzyczasie jak naganiacze pracuję i wymyślają kolejne bajeczki o infach .
Gdzie te wielkie obroty miały być od poniedziałku :)
Ja przynajmniej nie wymyślam głupot i nie lej wody jak większość ,zwracałem wam uwagę na tych naganiaczy w grudniu co mieli rozbierać 6gr i prorokowali wyrost w styczniu.
To się śmialiście i co macie ,stek bzdur i kolejnych fantastów na forum co już info widzą w lutym i wielkie obroty,zwykli naganiacze.
Miałem rację wtedy i teraz też mam .papa dalej im wierzcie,przypomnę znów wam o tym tak jak przypominam o grudniowej nagonce.
papa