~Grzegorz

Trafne spostrzeżenie wygenerowane sygnały na 15,60, i dziennym podczas sesji pozostawiały wiele do zyczenia ale już nie raz pisałem o tym na forum po zamknięciu sesji możemy rysować sobie wszystko na pewniaka.

Nie będę się rozpisywał co i jak ....

Według mnie poranna próba straszenia i dalszy atak byków, nie wiem czy zauważyli.cie w jakich godzinach podczas piatkowej sesji była największa podaż.

Otóż ST zamykali tygodniowe pozycje nie tylko na tym walorze a 23% wzrost kusił do zrealizowania zysków.

Śmiem twierdzić i ż w tym tygodniu jesteśmy w stanie zaatakować 1,20 gdyz kupujący po przełamaniu bariery 1 zł na tym walorze i wygenerowaniu silnego sygnału K nie dadzą niedźwiedziom szans na atak.

Po przekroczeniu następnej bariery 0,90 i w innym ułożeniu sesyjnym
patrz. piątek walor już atakowałby 0,98
ale jak pisze pan Maciej co się odwlecze to nie uciecze.

Co do wykresu ST narysowali knot po czy na dziennym sparwy zmieniaja zupełnie postać rzeczy.

Jesli pierwsza fala wzrostowa pociagnie walor do 1,20-1,35 mamy szanse przebić na zawsze mityczny poziom 3 zł i to w bardzo szybkim tempie.

Na razie 1,04 przed nami

pozdrooooo

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.