Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Następny od teorii spiskowych, się znalazł. Co do IDM-u, no cóż, nie przewidziałem że tak spadnie, i kto mógł wiedzieć że rękę wyciągnie na ratunek fundusz. I po za tym o niczym to nie świadczy bo na tych spółkach wszyscy grali i grają. Natomiast Mira to jest tak, że owszem jestem tu długo, ale dla tego, bo zawsze jak podejdzie do góry, wydaje mi się że jeszcze urośnie, a jest zjazd i tak wkoło. I dlatego studzę innych zapędy. O niczym to nie świadczy. Jakieś głupie teorie spiskowe.