Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
czytać panowie czytać pierwsza pakietówka poszła 1.54 ponad ml następna od skarbu państwa po 1.43 280k pózniej już były mniej jak 1zł Ela i park broniszcze sprzedały 16ml
t7ylko w pakietówkach napewno ja nie kupiłem nawet jak całe jago zostanie sprzedane i nie będzie podziału to ten ktoś zapłacił 15ml minmum ja z sentymętu mam i trzymam
kupioną 1.60 ELW sprzedaną po 7zł a teraz taka promocja zawsze u mnie w portwelu są tylko śmieci a jak wiadomo z g...na zawsze cos jesze może być choćby nawóz a z Lemana super reklamowanego tylko bankrut baj baj