Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadzam się z Tobą Piotr bo to był tylko manewr papierkowy PZU,wiadomo kogo miał wystraszyć...
Z tego wynika ,ze PZU by wygrało w Sądzie,przegrali na własne życzenie bo zatrudnili niepotrzebnie przedstawiciela z BDO w akcji komorniczej jaką PZU przeprowadziło w firmie Dębica. Zrobili to świadomie za pieniądze tak jak Tom tu pisał.
Wniosek jest taki wszyscy zarobili na tym,prawnicy przedstawiciele PZU i goodyear oprócz nas czyli oszołomów,chociaż nie dostaliśmy Rydzyka tylko, zamiast pieniędzy.
To jest rynek tu niema sentymentów niestety tylko liczy się kasa a nie Rydzyk,
Konflikt nadal trwa,tylko jeden z etapów został zakończony dla nie których bardzo pomyślnie i o to w tym wszystkim chodziło a reszta musi czekać.
Należą mi się przeprosiny od tych co mnie szkalowali i twierdzili ze nie pisałem prawdy co się dzieje w kraju i na spółce,jak się rozgrywa takie rzeczy w Państwie bezprawia i byle jakiego o to macie teraz dowód oszołomy. Siedzicie teraz cicho bo jest wam wstyd się ujawnić bo wiecie że wyszliście na głupków. Nawet Tom zmądrzał i zrozumiał przez te 4 lata na czym rzecz tu polegała .