~OLO

Wypowiedz na www.wiadomoscikosmetyczne.pl

Urszula Pierzchała,
wiceprezes Miraculum SA

Rok 2011 był dla nas...
walką o przetrwanie… W 2011 r. wyznaczyliśmy ambitny plan rozwoju dla Miraculum.
Krok po kroku, dzięki konsekwencji, wytrwałości i wytężonej pracy całego zespołu, spółka zaczęła zdobywać rynek na nowo. To długi proces, wciąż… odbudowujemy dystrybucję, podpisujemy umowy z sieciami handlowymi, budujemy dostępność produktów na półkach. Odrabiamy stracony czas – w 2011 r. wdrożyliśmy kilkadziesiąt nowych produktów do naszej oferty. To był dobry rok.
Udało nam się...
utrzymać dobre relacje z klientami, którzy darzą nasze marki zaufaniem i lojalnością od kilkudziesięciu lat. To dla nas najcenniejsze.
Jestem szczególnie dumna z...
Tytułu Doskonałość Twojego Stylu 2011 r. Krem-koncentrat do rąk Pani Walewska Gold dołączył do grona doskonałości w kategorii: Kosmetyki polskie – pielęgnacja dłoni i stóp. Drugi powód do dumy to seria Gracja – wdrożyliśmy ją zaledwie rok temu, a już w kilku kategoriach produktowych odnosimy sukcesy.
Największym zaskoczeniem było dla mnie...
W sensie pozytywnym – lojalność naszych klientów. Dzwonią, piszą, są zadowoleni z powrotu na półki sklepowe ulubionych produktów. Z każdego kontaktu czerpię dużo energii, dają mi siłę do pokonywania przeszkód.
W 2012 rok wkraczamy z...
podniesioną głową… i ambitnymi planami dalszego rozwoju. Najlepsze jeszcze przed nami.
Główne cele na 2012 rok to...
dalsza odbudowa dystrybucji, wdrożenie nowych linii… Rok 2012 będzie należał do marki Miraculum.
Najbardziej obawiam się...
Nie myślę o lękach… Lubię wyzwania. Mam jasno wyznaczony cel i dobry zespół, nie mam powodów do obaw.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.