Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj kilka dni temu zwróciłem uwagę na tę spółkę - C/Z ~ 3 wygląda bardzo zachęcająco.
Po głębszej analizie brakuje mi jednak informacji na temat:
- nowego inwestora
- resplitu akcji
- dywidendy
- skupu akcji własnych
Postanowiłem więc zasięgnąć języka u źródła dzwoniąc do spółki Bluetax i otrzymałem informację iż jest duże zainteresowanie tymi kwestiami i spółka wyda do końca tygodnia oficjalny komunikat w tej sprawie.
Myślę więc, że kilka najbliższych dni może być dosyć kluczowe dla spółki i da nam odpowiedz czy warto się angażować w spółkę w chwili obecnej.
Zostałem również poinformowany, że w przyszłym tygodniu zostanie zmodyfikowana strona www spółki przez co będzie możliwość zadawania pytań od inwestorów z poziomu www.