Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
re do rzeczywistosc-polnord jest b.ciekawy ale to spolka ryska choc sprzedal w tamtym roku ponad 9oo lokali-to rekordy a akcje b.tanie.ja mam ganta i jwc-ten ostatni jest najlepszy z diweloperki b.dynamicznie odbija tam jestem na watku.co do poli-sukcesem jest to ze przestala juz spadac i zaczely sie obroty.widac ze podpisywane umowy podzialaly na wyobraznie.na kilku moich spolkach mam juz sobowtorow-uzywaja mjego nicka lub kris a .kris itp.ale to sa pierdoly.jesli szukasz spolek za praktycznie darmo rzuc okiem na grajewo i yawal=dna poubijane a ich kursy to prawdziwa maszynka do mielenia miesa./pozdro