~magma

MUPPET SHOW !!:):):) sami od miesięcy kreujecie " naganiaczy " na tym forum, by później mieć na kim wywalić żale, takim przykładem jest własnie Ch.z.m. Sami go żywiliście swoją naiwnością wiec gośc - pewnie nie głupi - bawi sie waszym kosztem. A widac że bardzo mu sie podoba jak robicie z niego "człowieka" Króla. Tak naprawde to czym więcej dajecie mu okazji tym bardziej on próbuje zaklinac rzeczywistośc w Waszych główkach. A ja stawiam że to ZWYCZAJNY MANIPULANT , zaden gośc pronoxu, powiem więcej żaden zarobiony na giełdzie investor - zwyczajny symulant który nie robi nic ciekawego w życiu choć pewnie ma sporo czasu i dużo czyta. Palnął na tym forum kilka wypowiedzi w przeszłości których teraz żałuje bo ciezko je wytłumaczyc i psuje mu to zabawę / nigdy tego nie robi jak ktoś zapyta / . Przykłądem ten wpis:
~~ Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.
Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.
Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu. ~~

Przeczytajcie to kilka razy i pomyślcie- zobaczcie jego wczesniejsze wpisy o technikach inwestowania, zobaczcie transakcie z tego okresu na PRO - jeden gośc z forum chwali sie 6-cyfrowym ZYSKiem w granicach 100% / z czwórką z przodu / - przy obrocie w tym dniu 6 018 459 , pomyslcie teraz ilu ludzi z potężną kasą w tym dniu sprzedało i za jakie pieniądze ???? Stawiam że przy nich Chłop to "cieć" jak wiekszośc z nas na tych forach :):):) A chłop w tym dniu zarobił / tylko z jednej inwestycji ???? / potężna kasę, a z Wami pewnie rozmawia w chwilach kiedy kierowca wozi go nowym MIETKIEM po opolskich lasach. :):):):):):): Powiem wam jedno : ŁYKACIE CAŁA JEGO WYBUJAŁA FANTAZJE dając mu poweru do dalszych dyskusji. Ja stawiam , ze ten gość nie ma żadnej wielkiej kasy, mieszka pewnie w jakimś blokowcu , wieku średniego, " społecznik" może nawet dokarmia koty:):), a o nowym mesiu to może poczytać jedynie w MOTO TRENDY. Ale zbiera na lepszy wózek co widac i słychać:):):):)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.