Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do opala
chyba raczej schizofrenie niż amnezję :)
nie mam nic wspólnego tym z w-coś tam ( przepraszam nie pamiętam nazwy) ale masz trochę więcej możliwości bo albo korzystamy wspólnie z darmowego netu albo nasz dostawca netu używa tego sameg ip ?
faktycznie łączy nas nieufność do tej spółki ,osobiście nie wierzę w rozwój tej firmy ,
mają fundusze do wydania , wymyślili sobie projekt myśląc że mając klientów mogą sprzedawać im kolejne usługi . te 1000 klientów to mocno naciągana jak sądzę liczba , tak jak i w przypadku poruszonego wątku tonernet.pl . ile w to wrzucono pieniędzy nie mam pojęcia ale z opisu na stronie firmy to dobrze prosperująca domena , w rzeczywistości nie wiadomo nawet co to było ??? w efekcie tonernet.pl nie istnieje na rynku.
sektor IT , związany z wydrukami jest dość specyficzny i faktycznie ilość urządzeń drukujących się kurczy co wymusza na dystrybutorach poszerzanie swojej oferty handlowej o inne produkty. sektor który ta firma wybrała sobie do rozwoju jest już opanowany przez dużych graczy będących na rynku już kilka lat , firmy te znają rynek i potencjalnych klientów którym firma xsystem zamierza sprzedać swój nowy produkt.
gdyby rozwój tej firmy nastawiony był na "drobnicę" .... ale nie jest.
prezes Weremiuk przy debiucie przedstawił firmę jako wiodącego dystrybutora w makroregionie sprzętu cyfrowego dla poligrafii , na ich stronie w aktualnościach chwalą się sprzedażą dwóch maszyn !!!!
dlatego dla mnie wiarygodność firmy jest słaba , ma kredyty i pda kosztuje 0,60 zł
dlatego napisałem że jak cua wypali to będą warci 2-3 grosze , bo bez dotacji pewnie już by ich nie było.
Opal już ktoś cię pytał o to ale nie odpowiedziałeś po co ci tyle tego w tak wysokiej cenie ? myślałeś że sam nakręcisz sprężynę ? nie chcę cię obrażać , pytam z czystej ciekawości bo każdy z nas umoczył i każda lekcja jest cenna .pozdrawiam