Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
prosze Pana zadam panu trzy pytania czy ma pan akcje CZP ?, czy akcje w/w będą po 2PLN ?,czy może pan podać datę kiedy to będzie? Wiem,że na jedno mi pan odpowie.No i pytania dodatkowe czy jest pan inwestorem czy graczem.i dlaczego czasem na hurra wszystkie akcje idą do góry bądż na dół.Ekonomia czy stan posiadania .Ale rzeczywiście szacun dla Panów tam chodziło o gaz przeoczyłem, ale rozumiem na czym polega różnica między gazem a drewnem/chyba że jest to gaz z drewna/ Idę spać jutro nie idę do szkoły