Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No tu ryszardzie nie pozostaje mi nic innego jak tylko podpisać się oburącz pod tym co napisałeś. To prawda, przykre jest to że ludzie nie chcę zainwestować w swoją edukację bo wolą myśleć "mnie się to nie zdarzy" ja jestem mądrzejszy, dlaczego jednak inwestują takie duże pieniądze ( bo mniemam że po małych tak by nie płakali) w spółkę o której nic nie wiedzą a opierają się na jakiś bzdurach pisanych przez naganiaczy?
A no dlatego, że nikt nie kontroluje tych oszustów z zarządu, którzy sami piszą te bzdury na forach podszywając się pod wiele nicków. Nie ma za to żadnej kary. Spółki szczególnie z NC komunikują to co jest dla nich wygodne, te niewygodne rzeczy zamiatają pod dywan. A Sobolewski jak ten świstak siedzi, zawija w te sreberka i coraz bardziej rudy się robi. To straszna rzecz, słabość Państwa i systemu, aby przymykać oczy na takie działania zarządów spółek tylko po to aby Sobolewski wyciągał pieniądze od ludzi. Wstyd.
Ja tym co zaczynają inwestowanie, mogę poradzić aby przed zakupem którejkolwiek spółki dobrze zaprzyjaźnić się z wujkiem google i przeczytać fora patrząc nie tylko na tych co piszą peany na cześć zarządów a raczej na te posty które piszą negatywnie bo nie zawsze komuś chodzi o "tanie zakupy". Gdybyście poczytali o NOV to taka strata była by niemożliwa. Typowy spekulacyjny śmieć i z tym zgadzam się również.
I tak jak wam już pisałem, jest teraz taka instytucja jak pozew zbiorowy. Jeśli macie straty z którymi nie możecie się pogodzić to jest jedyna droga do żalenia się na zarządy tych oszukańczych śmieci. I naganiaczy z forum.
Pozdrawiam