~rycho19678

NIEDŁUGO BĘDZIE INFO ,ŻE KRÓL DODRUKUJE ZNÓW SOBIE 10 MLN. AKCJI I KTO MU ZABRONI!!?? - TO NIE JEST LIGA DZENTELMENÓW . ZAGLĄDAM TUTAJ BO KIEDYS MIALEM TROCHĘ AKCJI TEGO BADZIEWIA, RADZE PRZEGLADNĄĆ SOBIE HISTORIĘ EMISJI?? I UWZGLĘDNIĆ TRZEBA JESZCZE 290 MLN ŚWIEŻEGO DODRUKU A PÓŻNIEJ PODJĄĆ DECYZJĘ ?? NIE ZALEŻY MI CZY KTOŚ KUPI LUB SPRZEDA ŻAL MI LUDZKICH NIESZCZĘŚĆ DLATEGO PISZĘ CZASAMI W WOLNYCH CHWILACH. TUTAJ ZAROBIĄ TYLKO!!! OSOBY BLISKO ZWIĄZANE Z SZEFOSTWEM . MOŻNA SIĘ ZASTANOWIĆ NAD DOBRYMI SÓŁKAMI NP; POLICE, CIECH , HB.POLSKA, WILBO, MOST,WARSZWA, KGHM W DŁUŻSZEJ PERSPEKTYWIE TEŻ DA ZAROBIĆ- TO TYLKO NIEKTÓRE NIE NAMAWIAM DO KUPNA TYCH CZY INNYCH SPÓŁEK ,DAJĘ PORÓWNAIE ZEBY NIE BYĆ GOŁOSŁOWNYM JAK CI KTÓRZY TUTAJ WY[PISUJA BZDURY W STYLU- UP UP ,, JW I INNE BADZIEWIA DECYZJA NALEŻY DO KAŻDEGO Z OSOBNA . MOJA DEWIZA - TYLKO SPÓLKI FUNDAMENTALNE A BĘDZIESZ SPAĆ SPOKOJNIEJ I W RODZINIE BĘDZIE CI SIĘ UKŁADĆ LEPIEJ?? CI KTÓRZY POPŁYNĘLI?! WIEDZĄ O CO CHODZI . WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!! PRZEPRASZAM ZA PRZYDŁUGAWY KOMENTARZ!!??

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.