Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam!
Tak jak wielu tutaj wierzyłem że tendencja musi się odwrócić,niestety muszę się poddać i powiedzieć sobie wprost:poległem,kupiłem prawie 200 tysięcy akcji tego śmiecia po 40 groszy.Nic się nie wydarzy ta spółka złodzieji i krętaczy po prostu tonie,nawet nikt jej nie chce kupić za te marne grosze,nie ma inwestora,komi to ściema,wyrzucili ją z wigu 40-ligę niżej,spólki zależne to też padło.Niestety brutalna prawda jest taka że nie ma nawet najdrobniejszej przesłanki o jakimś dobrym info-bujdy się skonczyły,odszkodowanie -mżonka bo i kiedy i co myslicie że teraz państwo to wypłaci,a jeśli nawet to znowu wetnie tą kase.To już koniec i wiecie co nie lubię tego zygi,czytałem jednak jego uważnie ,bo pisał z sensem i teraz chylę przed nim głowę,miał rację i wiecie co przegraliśmy,umoczyliśmy ale trzeba umieć to powiedzieć i jescze liczyć na podbitkę przed zatonięciem,może się uda zminimalizowac straty-bo tylko tyle nam posostało.Pozdrawiam umoczonych ale takie jest życie i szacun Tobie ZYGA kimkolwiek jesteś ale miałeś rację.Do zobaczenia!!!