Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do chłopa ....
zainteresowanie ta spóka jest prze zemnie z kilku powodów jeden to spółka doszła do max pułapu cenowego ,jak spadnie to kupie, drugi to dlaczego ludzie maja dawac cwaniakom kase za cos co nie jest tyle warte , nalezy przestrzec i uswiadomic , robie to obowiazku społecznego ,niech papaier rosnie za saługi a nie bo kilku zmówi sie i beda pompowac kurs , tacy własnie zarzynają drobnych i niemających doswiadczenia na giełdzie , no ale tacy wyjadacze to na tym zarabiaja , zarabiaja nie na faktach a na zmowie jak wkrecic innych i jak najwyzej wysrubowac kurs , dzieki takim ludzie traca majatki , dorobek zycia , z giełdy zrobiono szulernie, jedni co maja dostep do informacji oszukuja inni podbijaja bo maja kase , ktos jak chce inwestowac kapitał nie moze , bo papier jest zasrany przez takich co graja nim a potem jak ma urosnac faktycznie to nie moze bo ludzie nie maja zaufania do sopółki, a co do mnie czy jestem bezrobotny pociesze cie ze nie , mam swietna prace która uwielbiam robie to co lubie , daje mi mnóstwo satysfakcji , i równiez moge inwestowac nadwyzki zarobków na giełdzie