Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do Domu Aukcyjnego Abbey House trafiłam dzięki znajomemu ,który już parokrotnie dokonywał tam zakupu z zawsze świetnym skutkiem, to on zarekomendował mi to miejsce ,które w późniejszym czasie okazało się doskonałym źródłem , w którym zawsze coś wybiorę dla siebie i są to zwykle nietuzinkowe egzemplarze obrazów , ceny też są niewygórowane, dlatego te dzieła sztuki, w chwili obecnej, są dla szerszego kręgu odbiorców.Sama obsługa w Abbey House odbywa się bardzo sprawnie i profesjonalnie,osobiście bardzo jestem zadowolona z ich usług.