~japa

widze Mikołaj, ze ty jestes kolejnym cwaniakiem:))) po pierwsze spada cena specjalnie przez grubasow, typu GKSgieksa i niejaki Jawoszek oraz innych po to, zeby wygenerowac strate, a zobaczycie ,ze bedzie rosło po tym czasie ,kiedy juz rozliczenie podatkowe bedzie na przyszly rok:))) takie jest moje zdanie i go nie zmienie, historia lubi sie powtarzac, jesli chodzi o chłopa z mazur, kupil po kilkanascie groszy ,akcje Pronoxa i spzredal po ponad 30 gr, a ciagle pisal wtedy ze Ponox bedzie jeszcze lecial do 11 groszy, wiec co niektorzy pewnie sie wystrzedali , podobnie jak teraz ludzie spzredaja po 10 czy 9 gr. A wielce pisal wtedy chłop ze nie ma akcji ze to smiec , syf, ze on tutaj tylko tak pisze, zeby nas przestrzec, ten kto go zna z forum i jego zagrywki juz wiecej sie nie na bierze. Na szczescie ja mialem swoj rozum i kupowalem wtedy ponizej 20 gr i udalo mi sie zarobic. teraz tez mam srednia ok 11 gr , wiec ja robi po swojemu ,zawsze pod prad inaczej niz rynek, i nie wierze juz w zadne slowo chłopa z mazur, moze poczytac,ewentualnie sie posmiac z jego postow i wypowiedzi ,ktore wrecz ewidentnie emanuja naganianiem na spadki, skoro ciagle pisze ,ze kurs bedzie po 5 gr. koniec kropka. zabaczycie jak was wydymaja , jak kurs skoczy w gore,ze nie bedziecie mieli kiedy odkupic a odkupicie dopiero znow na poziomie powyzej 20 gr, gdy pojawi sie sygnal zakupu:)))hehe, smieszne:)))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.