~chłop z mazur

Ferdek, czytaj ze zrozumieniem. Całosć z drugą halą miała kosztować łącznie 80 mln PLN. Ale ta druga hala nigdy nie powstała, więc ponad 50 mln to nie wyskoczyło.
Ta hala, co stoi, ma powierzchnię połowy tego, co zakladali, a działkę, na której miała stanąć druga połowa, opędzlowali w 2010r., jak pamiętam. Chyba za 3,5 mln złociszy...

Co do "radosnej twórczości" pismaków - nie wypowiadam się. :))) papier jest cierpliwy, wszystko może się na nim znaleźć...

Jak piszę, że nikt nie mówił o 80 mln PLN, to pod pojęciem "nikt" mam na myśli oficjalne komunikaty na espi, ewentualnie wywiady, autoryzowane rozmowy z zarządem/kierownictwem spółki, względnie inne, POTWIERDZONE źródła.

A nie notatki nie wiadomo skąd o jakichś planach o podbojach kosmosu... :)))

Ferdynadzie. Uwierz mi, że zanim coś napiszę, to 3 razy sprawdzę, czy jest tak, jak mówię. I jeszcze nikt nigdy nie złapał mnie tu, na tym forum, na zakłamywaniu faktów albo przeinaczaniu prawdy.

Choć było paru takich, jak Zbuchu, co próbowali nam wmówić, że: "białe jest białe, a czarne jest czarne" - jak to mówi prezes... :)))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.