Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
redo moja kasa moja strata ,od dwoch lat piszesz na watku Hurtka piszesz o bankructwie syndyku etc,zapytany po co to robisz -napisales ze dla jaj zeby sie z nas posmiac -nie bardzo chce mi sie wierzyc ze ktos tak za darmo sie spuszcza ,powiedz szczerze kto ci placi za ta propagande?>piszesz o Patrowiczu i Petrolu zobacz Patrowicz juz ma prokuratora na karkuhttp://www.parkiet.com/artykul/1118610-Chemoservis--Prokuratura-zarzucila-Patrowiczowi-manipulacje.html
a kopciowie?to ludzie bez kasy ,potopili drobnych inwestorow i pewnie teraz mocno boja sie co dalej , nikt przy nikt nie zarobil nie wiem po co oni weszli na nc ,myslisz ze beda mieli kase na adwokatow?
przypomne bajeczka o nieruchomosci i wywalanie akcji w rynek
pozyczka dla Hurta 600 tys od pana jarka kopcia zabezpieczenie NA znak towarowy i zapasy(ma rownolegle firme KTEAM)facet dostal kase z rynku od drobnych ktorzy kupowali jego akcje pod sprzedaz nieruchomosci za 6,5 mln pozniej ta kase na procent dal Hurtkowi
split resplit coraz gorsze wyniki...
chyba az nadto
zeby sie wreszcie przed kims wytlumaczyc z tego menagerowania
swieze info z avtech
Zarząd GoAdvisers SA (Emitent, Spółka) informuje, iż w dniu 30 listopada 2011 roku powierzył kancelarii prawnej specjalizującej się w zagadnieniach rynku kapitałowego opracowanie strategii ochrony praw akcjonariuszy spółki Avtech Aviation & Engineering Plc (AAE) w związku z ujawnionymi działaniami jej zarządu oraz złożenie zawiadomienia do Komisji Nadzoru Finansowego (KNF) w sprawie podejrzenia ujawnienia i wykorzystania informacji poufnej oraz dokonania manipulacji kursem akcji ww. spółki. Zawiadomienie zostało złożone w dniu 2 grudnia 2011 roku.