~oświecony

bylem, zobaczylem i sie wkurw.... cwaniastwo i pepeliniarstwo, nie polecam studentom pracy w tej firmie, zero szkolen odnosnie finansow, od paczatku chodzi o dzwonienie po znajomych mlodego " doradcy finansowego" , studencie nie badz naiwny. Ok, a co mnie wkurw... , a mianowicie perfidne klamstwa podczas rozmowy kwalifikacyjnej, akcja sie dzieje w warszawie wiec niektorzy pewnie wiedza o kim mowie, koles zacheca nas wychwalaniem sie ze ostatnia jego pensja wyniosla 60 tysiecy zlotych, nie powiem na mnie zrobilo to wrazenie jak i na innych naiwniakach, druga rozmowa kwalifikacyjna i ten koles co zachwalal tak swoje zarobki wita mnie w drzwiach swojego " biura" (prowizorka absolutna) i pierwsze co narzuca sie w oczy to fakt ze koles co zarania 60 kola jest w wypranej, zbielałej koszulce w dodatku nawet nie firmowej :P w trakcie rozmowy rzucil mi sie w oczy zegarek tego "profesjonalisty" za wartosc nie wieksza jak 60 zl. sory ale sciema o jego wyplacie mnie wkurwi.... nie to ze jestem jakims snobem i wysmiewam jego wyglad ale wysmiewam jego klamstwo i prowizorke. Nie chce rowniez nikogo obrazac ale praca jako "doradca finansowy" nie wazne w jakiej firmie "zeby nie bylo ze jestem z konkurencji" jest dobra dla mlodych studentów spoza warszawy majacych ambijcję zaistniec w wielkim swiecie. w tej firmie ani w tej branzy nie wybijecie sie panowie. Ku przestrodze dla tych mlodych ludzi, mozesz im powiedziec ze skonczylem SGH z wyroznieniem a oni nawet tego nie sprawdze, wystarcza im numery do Twoich znajomych. A do takich akwizytorów jak oni mam male przeslanie, tyle piepszyliscie o etyce pracy, poczytajcie moze troche na wikipedii polecam dla was na poczatek co to jest etyka, bo ja chyba poznalem inna definicja. A co najwazniejsze, nauczcie sie jakiegos lepszego NLP :P
pozdrawiam :D

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.