Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do Rentier
opis gry na forex zajął by sporo miejsca.
Trochę pisuję na
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje/viewtopic.php?t=12851&postdays=0&postorder=asc&start=2180&sid=16d0aa526d75f53e465419794cf5496b
Jeżeli chodzi o eurusd opracowuję strategię grania na tzw. przeciwstawnych kontraktach.
Jeżeli chodzi o inne pary to klasyczne świece japońskie w oparciu o wykresy 4H i day.
Ale i tak najważniejszy jest money managment, który jest moją najsłabszą stroną.
Forex to zupełnie inny rynek.
Teraz wróciłem na giełdę, bo widzę potencjał dużej fali wzrostowej, a może nawet odwrócenia trendu.
jeżeli mam rację, to za 0,5-1,5 roku będę miał kapitał do grania na forex ..
Ciągle mam odczucie, że zbliżamy się do dna.
Mamy apogeum czarnego pesymizmu w Europie, indeksy histeryzują, a sporo spółek w Polsce ma najniższe kursy w historii. Tylko kupować!