Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widze, że działasz. Ja zamykam jutro kompa i pracuję poza domkiem, będe dopiero wieczorem.
Powiem ci, że wkurza mnie już ten rynek; SGR dostała dofinansowanie ponad 100 mln złotych a kurs ani drgnął....
Kupiłam torchę MWT i ponad sto akcyjek BDG, na tę spóleczkę mam trochę środków ze sprzedaży Opena i bedę podkupywać. Mam nadzieję, że kiedyś odrobię tern błąd. (OPF)
Na Widokenie tez ktoś się zniecierpliwił na koniec... Ja też tu stoję w kolejce; może spadnie w okolice 70, to coś mi wpadnie do koszyczka.
Jak wiesz, ja jestem długoterminowym inwestorem i nie sprzedam już niczego, bo prawie na wszystkim jestem na stratach, ale mówią,że jak się daje kasę na giełdę, to tak jakby sie ją straciło....no więc zamykam kompa i do usłyszenia w lepszych czasach.
P.S. Do piątku miskantusik podrośnie o jakiś 1 cm. albo więcej, bo on szybko rośnie, to może i te lepsze czasy szybko nadejdą. Zobacz sobie dzisiejszy artykuł nt. WDK i ich planów.