~autor

A ja, moje drogie matoły, nie mam ani jednej akcji tej firmy i nie straciłem na niej ani grosza. Mam za to gotówkę. Nie będę kupował żadnych praw poboru ani żadnych akcji w nowej emisji. Poczekam sobie spokojnie trzymając gotówkę na koncie w banku, gdzie są chronione przed inflacją (nie płacę żadnych podatków od odsetek i kiedy chcę mogę wszystko sobie wypłacić). Poczekam sobie spokojnie aż cena akcji na giełdzie spadnie do około 2,5 zł albo niżej i wtedy sobie kupię ile będę chciał od kogoś kto jeszcze mnie za to pocałuje wiadomo gdzie. Dziwi mnie wasz brak roztropności.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.