Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Musiałem się opić, gdyż nie trawie rządów rudego, a muszę jutro zmyślać o tym opakowanym gównie dla neolitu miejskiego, który by zżarł nie bacząc na zawartość
Pisałem już o tym MTC, choc dobrze samej spółki nie znam to wkleje co napisałem kiedyś:
Re: doświadczenie i wcześeniejsze ostrzeżenia
Autor: ~lukas8i8 [188.146.141.*], 2011-10-19 16:36
ciekawe teorie a co sądzi pan o mtc spadło z 1 zl na 27 gr
Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*], 2011-10-19 16:42
Zajrzę tu później i się ustosunkuję, najpóźniej w dniu jutrzejszym.
Pozdr. JAcek
Autor: jacek_z_grochowa [178.73.50.*], 2011-10-20 00:51
No i na zakończenie dnia odpisuję:
Widzę czarno 5-cio letnia firma i seat? Toż to jakas banialuka. Seat za dwa lata przestanie istnieć! Nie mówiąc o czarnej serii jakie są tu co chwile, totalnym zastoju w rynku samochodów i obecnych czasach przejścia na miejskie auta elektyczne dodam, ze seat to trup! przeinwestowal. Nowoczesna fabryka w Martorell nigdy się nie zwróci, została stworzona z myślą o produkcji 0,5 mln aut rocznie. A jest wykorzystywane jakieś 40-50% możliwości tasmowych Żeby fabryka przynosiła zyski, jej moce produkcyjne powinny być wykorzystywane co najmniej w 90 %. Ten warsztat musi sie przebranżowić. Co to jest 5 lat i kto i gdzie to wypuścił pojęcia nie mam, ale jak widzę FF 36 % i rodzinę, to za rok zobaczę FF 96 % i męża lub żonę po rozwodzie. Unikac jak ognia w chwili obecnej tej spółki, jest w silnym trendzie spadkowym, raczej leci na grosze, a na pewno poniżej 10-ciu
Pozdr. JAcek