~axa

Wszyscy zostali wyrolowani i boją się z tym pogodzić, jak dla mnie to może to spaść na 1gr tam miejsce takich spółek,zbyłem się tego w ostatnim czasie a wy dalej dawajcie wieżcie obiecankom i dobierajcie po 5gr potem po 4 aż do grosza tylko komu to sprzedacie.

Wmawiacie sobie wzrosty ,jakie ,pod co proste pytania wasz niszcza bo nie znacie odpowiedzi.
Siedzicie tutaj tylko dlatego że nie macie komu opchnąć akcji i czekacie na jakomś podbitkę żeby z tego wyjść.
Też dałem się wrobić w to bagno ale wyszedłem bo mam zdrowe zmysły a nie liczę na cud.

Od roku spada i spada i w końcu zleci tam gdzie powinno.

Dobre żwirownia ,te działki to mogą załatwiać do wiosny,nikt tego nawet nie chce tknąć ,wcale się nie dziwię, do 1gr akcji jak kot napłakał a na 7 zasypane na maxa.
Z aneksu na aneks widzicie wzrost a to już który 5,może dobijecie do 10 .
Powodzenia dawcy kapitału.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.