~inwestor

koprowsky jesteś jakiś zdesperowany chyba i bzdury piszesz. To jest giedła i rządzi się ona swoimi prawami, nie takie akcje przerabiałem. Nie martw się o pit stop bary będą przed euro napewno. Spółka ma perspektywy i pod to trzeba kupować akcje. I nie obchodzi mnie to czy ktoś (czyt. Kościuszko) robi przekrety czy nie ja się podczepiłem pod ten pociąg i mam zamiar razem z preziem troche tu zarobić. To jest giełda chłopaku, jak masz jakieś żale tu wylewać to uciekaj w inne papiery i radze Ci nie obserwowac akcji tej spółki bo będziesz napewno żałował. Przy tej cenie akcji tu dyskusja jest zbędna. W drugim kwartale 2012 akcje będą droższe kilka razy - przypomne się;) Jutro idziemy za ciosem i pakujemy portfele:). Pozdrowienia dla akcjonariuszy Polskiego Jadła.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.