Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zmartwie cie, ale mam tylko 2 spolki BDG i ONICO (sporo tego) i pare akcji spolki, ktora sobie gram na DT (tez dobra, ale pod obserwacja).
W inwestowaniu kieruje sie zasadami Warrena Buffetta i tobie radze to samo:
zainteresowanie wyrażamy tymi spółkami, (a) które rozumiemy, (b) z korzystnymi długoterminowymi perspektywami, (c) zarządzanymi przez uczciwych i kompetentnych ludzi oraz (d) których cena zakupu jest korzystna.
Mam tez swoja ukryta bron, specjalny algorytm oparty na teorii Mandelbrota, a wymyslony przez mojego kolege, profesora wyzszej uczelni. Powiem tylko, ze sprawdza sie w 75%. Wiec spie spokojnie, bo wiem kiedy wejsc i wyjsc z inwestycji.
Jak przestane 'udzielac' sie na forum BDG i ONICO, to znaczy, ze wyszedlem.
Powodzenia.