~WrógtwojegoWroga

Ja również zrobiłem przemiał i mam więcej akcji o całe 174 kilo ale w stosunku do tego co miałem w dzień podpisania układu. Dodam że kosztowało mnie to zaledwie 23 tyś więcej, reszta to różnice w kursie, dziś mam jeszcze wolne środki po inwestycjach jakie poczyniłem spekulacyjnie na KOV i Midasie i te środki mam w gotowości na mirę ale użyje dopiero gdy będzie trzeba atakować jakiś poziom lub jakiegoś bronić. Ale widać że w obiegu coraz mniej akcji, bo to okazja (ta cena), i widać że w spółkę wchodzą inwestorzy nie spekóła, dziś było tak dziwnie ale pamiętajmy że na szerokim była bardzo duża przecena a u nas na zero, Hm gdy wydawało się że będzie panika ktoś postawił na 44 ok 100000 szt i przyjął. Dobrze by było gdyby zarząd skombinował animatora nastawionego na plus, może IDM wtedy by nam łatwiej poszło bo oni by co zarobili a nam byłoby łatwiej, a tak sami musimy to ciągnąć. To jedyny mój żal do włodarzy firmy bo zwalić było łatwo a teraz jest cisza, a my przecież wierzymy w firmę nie chcemy już tylko na niej zarobić. BĘDZIE DOBRZE.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.