Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
chyba nadszedł czas żeby tym szajsem zagrać. Jak BGŻ się za to bierze, to żeby weszło w rynek muszą kursem pojechać ponad 1. mnie zadowoli 30% czyli 0,9x gr
Grubas musiał użyć mocnych argumentów, żeby skusić bank na zaangażowanie w takim wynalazku (kredyt?). Tak czy owak ryzyko 10 gr a walczymy o 33 gr. a może i więcej. Ważne, że zrezygnował z metody ryśka krauzego i sam nie sypie już w rynek. Ostatni raz większe ilości miałem w okolicach 2 zł więc teraz można parę groszy zaryzykować.
Sam nie wiem co z tego wyniknie, ale na duże spółki jakoś nie mam ochoty więc pozostaje babranie się w syfach takich jak Kościuszko.
takie czasy, co zrobić.