Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
że jestem w grupie"inwestorów" tego pokroju.Podchodzę do Broad Gate z logicznym entuzjazmem a widząc zachowania chłopców bez kasy i ich kiepskie zachowania wstydzę się co nieco.Ta spółka powinna już dawno być w przedziale pomiędzy 30 a 50 złotych(minimalnie) a chłopaki czy dziewczynki tego nie rozumieją i gdybym miał kasę teraz to...Reasumując bez emocji 17 pażdziernika ulże Wam drogie Dzieci i dobiorę te 700-800 sztuk ale dajcie je troszkę niżej i ustawcie się od razu z kupnem w okolicach 50 złotych bo nie wiem dlaczego ale tak to funkcjonuje.Poprę Nikiego i napiszę że przez najbliższy tydzień to spółka bankrut i oddawać za pkc.Wezmę wszystko poniżej 5 złotych i robię to charytatywnie w imię mojego oddania.Dawać i nie analizować moje Optimuski.Wiem że mój odbiór będzie słaby ale nie mam już kasy."Zaryzykuję" a Wy lepiej wracajcie do Wiedzmina bo tam ma być 20 złotych niebawem.Poważnie.W B.G. ropa się skończyła i oleje też.Trudno.