Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak do tej pory cena się obsuwała, tak teraz zaczyna się wodospad a Novitus jak nie skupował tak dalej nie skupuje. Chyba, że uważacie, że to wciąż robota Novitusa, który kupował po 6 a teraz skucesywnie sprzedaje z 50% stratą żeby tylko wam zrobićna złość. Bogu dziękuję, że tego dziadostwa się pozbyłem po 4,6 i pewnie Siewiera odkupił ode mnie. Teraz tak sobie tu zajrzałem , żeby się upewnić czy nie walnąłem głupoty, ale pusty śmiech mnie ogarnia jak widzę co to za perełka BUAHAHAHAHAHA.