Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kris - żaden fund,długo jesteś na giełdzie i obserwujesz co się dzieje. Wszędzie trzymają i sypią. Mi się wydaje,że to jakaś instytucja finansowa ( zachodnia),weszła i realizuje swoją strategię. Podłączyła automaty do systemu ( Warsetu),powrzucała spółki ignoi naszą giełdę.Oni nie patrzą na straty ,na nic nie reagują tylko swoje robią. Mnie dziwi postawa naszych biur maklerskich,wygląda na to na wspólpracę. Oni tak szachują transakcjami i zleceniami,że nie pozwolą nawet przeskoczyć z zyskiem z spółki na spółkę.Wygląda na to,że wszysko jest powiązane,albo wszystkie zlecenia wychodzą z jednego automatu. Dokładnie obserwuję Zetkamę,tam akcji nikt nie ma,a automat przerzuca akcje tysiacami. i to w dziwny sposób Jeżeli sam wchodzisz z zleceniem to automat wyprzedzi w ułamku sekundy. Tu to robi automat z biura BZ WBK ??Z Moj dałem spokój,jestem trochę wkurzony ,bo za dużo tego kupiłem.Wprawdzie ponad 4 mln akcji jest zabezpieczeniem kredytu (wartość zabezpieczeni ciągle spada),to albo bank zacznie im(fasingowi ) wywalać,albo zareaguje i podniesie kurs ??Z tego co się dzieje to powinna być duża afera ??