Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja z Vedii również wyszedłem sporą częścią papieru, gdy zobaczyłem ukryta podaż na 54 groszach, ale gdy spostrzegłem,że popyt praktycznie nie pozwala spaść poniżej 50 groszy szybciutko odkupiłem i dzięki temu dotarłem tutaj gdzie jestem. :)
Piszesz Goadviser, już go biorę na tapetę i przyjże się z bliska. ;)
A'propos CERa, gdy znajdzie się chętny na pakiet po 7 to kurs zatrzyma sie dopiero na 10 groszach... ;) (ci którzy kupili ochłapy po 6 groszy będą mieli całkiem ładny zysk). Jak będzie dostateczna siła popytu na 10 groszach to kurs daleko poleci.