~lukka

wiem ze jesteś znajomym Macka... ale zdobądź sie na odrobinę obiektywizmu bo i tak czyta te wpisy kilka osób i robisz z siebie błazna...

ale powtórzę kapitalizacja 20mln ff jakiś 6mln... sukcesem jest, że papier się na każdej sesji otwiera... przyjdzie kapitalizacja, przyjdą obroty...

i przykład pierwszy z brzegu... KST ponad 200mln kapitalizacji dzisiejszy obrót 500zł i wzrost o ponad 2%... śmieszne? dla mnie nie bo na rynku jestem długo i to norma w bessie...

więc nie bądź śmieszy i wywalaj pkcem obroty wzrosną a ja chętnie odbiorę twoje akcje abyś juz nie skomlał po forach:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.