Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To Twoje wspisy są chore, nigdy nie używałem we wpisach jak i w języku potocznycm takich okresleń jak Ty.
Nie pisałame nigdy o "rewelacjach", "przewidywaniach".
Pisałem o faktach które znamy, jeśli raporty, komunikaty i informacje wypływające ze spółki są kłamstwem to sa na to odpowiednie przepisy.
Jaki był rok 2008 i 2009 dla tej branży to wszyscy powinnismy wiedzieć (zobaczcie jak by ła kondycja branży w której działał Blue) . Dizsiaj mamy powtórkę tamtego okresu ale Blue już ma to czego im nikt nie zabierze, doświadczenie.
Nie bardzo wyobrażam sobie merytoryczną dyskusję z Tobą, podobno "walczysz" o to aby ochronić innych naiwnych, cały czas piejesz z nienawiści.
Ja przynajmniej mam pakiet Blue, taki na ile mnie było stać.
Ty albo byłeś w jakiś sposób zwiazany z Blue np. pracownik, współpracownik, kontrahent lub konkurent. Coś jest nie tak w twoich opiniach, nie mają one nic współnego z obecną sytuacją Blue.
Jak chcesz normalnie dyskutowac to ok. jeśli masz tylko za sobą stek epitetów bez poparcia rzeczowymi argumentami to przykro ale dyskusja jest bezprzedmiotowa.
Mam nadzieję że inni forumowicze analizują fakty.