Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie muszę bo firma sama o to dba pożyczając spekulantom którzy sprzedając obniżają kur. Ja już sprzedałem ze stratą 15 gr po 0,29 gr ale widzę że to był dobry ruch teraz mogę kupować prawie dwa razy tyle i ciągle obracam pilnując aby nie zostać z papierem gdy kurs zaczyna lecieć na pysk. Wiem o tej spółce dużo i jak kupuję to na krótko a obecnie to poziomie 0,18 - 0,20 a potem sprzedaję tak po 0,23-0,24.Strat i tak szybko nie odrobię ale lepsze to niż kiszenie kasy a w każdym razie widzę że bezpieczniejsze bo obecna sytuacja nie napawa optymizmem co do kierunku kursu.