~arczito

Nie chciałem Wam spieprzyć weekendu, ale wg analityka pana Szczepana Łangowskiego nie wygląda to najlepiej. Oczywiście to tylko jego analiza, ale dość miażdżąca. :)
Nie mniej jednak:
Nie wiem skąd wziął On informację o "kolejnych emisjach" rozwadniających kapitał, bo z tego co kojarzę, to już najwięksi wierzyciele otrzymali akcje, a nigdzie nie było mowy o jakimkolwiek dodatkowym dodrukowywaniu akcji. Chyba, że o czymś nie wiemy, a ten Pan ma dostęp do tajnych informacji spółki. Chyba, że ja coś przeoczyłem... Niby wycena pokazuje zbyt wysoką cenę na rynku, ale (o ile się nie mylę) to wycena wg raportu to coś około 60-70gr na akcję. No nie wiem. Proponuję znów burzę mózgów.
Non stop piszemy takie głupoty, że mi się nawet nie chce skupiać wzroku.

Możemy w końcu konstruktywnie podejść do tematu i przeanalizować to bagno? Sugerując się WSZYSTKIM co zostało napisane, spisane, obwieszczone, powiedziane, skonfrontowane i wytłumaczone przez konkretne osoby związane z firmą lub przez osoby na co dzień zajmujący się tym biznesem i znające temat Miraculum. Nie potrzebujemy kaznodziejstwa, proroctwa i naszych przemyśleń opartych na gadkach o dupie marynie. ignorujmy każdy debilny wpis i nie dajmy się sprowokować, tylko ruszmy głową i przeszperajmy wszystko co w necie można znaleźć na temat miry co może dać nam odpowiedź co się tu dzieję. aha i zostawcie swoje emocje związane z nadziejami czy pesymizmem u teściów. tutaj się nie przydadzą. WIĘC PISZMY I SZUKAJMY!!!!!!!!!! p.s. odradzam lenistwo w szukaniu- ja już na swoich nadziejach jestem "rozwodniony" o kilkadziesiąt tysięcy złotych... nie wiem jak Wy...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.