Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiadomo - nerwy w strzępach, nieprzespane noce... A można było nie inwestować :D
Ta spółka jest niesamowita - jak świetny kryminał, w którym nie wiadomo, kto "zabił". Może to Dawid, może fundusz z Cypru, może kto inny... Ależ jestem zaintrygowany, co tu się naprawdę dzieje!
Ale kilka rzeczy zaczyna się pojawiać:
* 2000000 akcji po pół zeta nie idzie w jednej transakcji, bo ktoś przez przypadek nacisnął ENTER
* wolumen nam się ostatnio powiększył
* batonik z ukrytą sprzedażą schodził regularnie coraz niżej, aż do 0,52, a teraz jest na 0,54
* znów pojawiają się naganiacze pod tysiącem nicków (nie tacy jak BOB, ten to idiota) tylko tacy profesjonalni
do mnie to aż krzyczy, że jesteśmy w jednym z ostatnich rozdziałów. Może będzie dno uklepane na 0,50. Może zejdziemy do 0,40, albo niżej, kto wie, ale ja się stąd nie ruszam - tutaj się kroi coś ciekawego i ja chcę to wiedzieć :D
Więc nie krzyczcie na siebie, bo każdy z nas wie tyle samo, że mu stopniało kilka-kilkanaście-kilkadziesiąt tysięcy złotówek.
Ale w końcu "kto grubo gra, ten grubo wygrywa"!!! :)