Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
sluchajcie, wiem ze humory marne ale uwierzcie ze to jeszcze nie najgorszy kurs tej spolki.
gdybyscie nie sluchali rad groceriesa, muszyny i reszty tych "dobrze poinformowanych" tylko czytali wszystkie wpisy i wyciagali prawidlowe wnioski to i takiej straty by nie bylo.
czy na prawde nie widzieliscie co sie wyprawia?
nie dalo wam do myslenia kupowanie spolki po pol roku dzialalnosci za 2 banki? - nca.
no ale jak juz kupili te spolke global z taka sama historia za 10 baniek to juz chyba zobaczyliscie?
jesli nie to niektorzy z was powinni mocno sie zastanowic czy dalej inwestowac pieniadze na gieldzie. i uwierzcie nie jestem zlosliwy, tylko nie wiem jak do niektorych z was trafic.
komunikatu nie bylo i najprawdopodobniej nie bedzie bo wyprzedaje sie sama novainvest ze wszystkich swoich spolek zaleznych a ze mieli kupe "pokamuflowanych" akcji ponizej 5% to i efekty macie. teraz na walorze to juz czysta spekulacja:(