Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety złapałem "spadający nóż" i trochę się pokaleczyłem myśląc, że to okazja.
Tak naprawdę nie wiadomo ile warte są akcje 1, 2, 3 zł?? Spółka tych co jej uratowali tyłek czyli drobnych ma głeboko...
Jestem bardzo zdziwiony, że taki niby uczciwy przedsiębiorca tak traktuje akcjonariat, który mu zawierzył.
Fakty są takie
- spółka mocno przeszacowana na IPO - Amerbrokers - dziwi mnie ta krótkowzroczność bo już na żadną emisję się u nich nikt nie zapisze
- zarząd nie ma najmniejszego zamiaru angazować sie w tzw pay-back
- nie wiadomo czy inwestycje oraz przyszłe przychody nie są wirtualne, ale tu i tak nic się nie zrobi bo knf nawet palcem nie kiwnie
- deweloperka leży i robi pod siebie, choć segment PBO jest niby bardzo opłacalny
- nikt z instytucjonalnych nawet tego nie dotyka
Jak widziałem wywiad z Panem Anioła w TV Biznes miałem inne zdanie.