Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No cóż. Kurs korony nie idzie po mojej myśli, ale moim zdaniem co się odwlecze to nie uciecze.
Co do umowy z Tianwei, to wybacz, ale nie przyjmuje takiego argumentu. Siła wyższa i co? Powinni poinformować rynek oficjalnie o losach tej umowy.
Nie rozumiesz kwestii odejścia od dopłat - po prostu nie będzie na to ludzi stać- jest kryzys i będą kolejne ciecia- Myślisz,że naród czeski będzie stać na dziesiątki miliardów wydane na dopłaty do OZE kiedy UE się posypie? To będzie dopiero siła wyższa. Musisz być bardzo naiwny.
Cena 2pln jest już w zasięgu reki, mimo,że byłem opluwany i wyśmiewany za taka prognozę, to jednak postanowiłem się powstrzymać od komentowania w ostatnich dniach, bo rozumiem,że dużo osób jest w bardzo złym stanie psychicznym. Ci jednak, co bezczelnie naganiali naiwnych(forum parkietu), są w rewelacyjnych nastrojach. Na ich miejscu nie spojrzałbym sobie w lustro.