robert____1

Szanowny Panie. Wpływu tutaj ni ma żadnego, jest efekt stadny, ucieczka i tyle. Szkoda trochę tej spółki. Dwie cegielnie to za mało. Same dodatnie dochody to za mało aby się utrzymać na tych wyższych poziomach. NC preferuje spółki dynamicznie rozwijające się, cerek dopadła zadyszka, pozdro dla akcjonariuszy. Ps. sam byłem kiedyś posiadaczem tej spółki, nie zapomnę momentu kiedy dzwoniono do mnie z biura odnośnie zakupu akcji w cenie emisyjnej, ile to wtedy było? 17 gr? Chyba tak. Pewnikiem bym wziął, ale nie miałem wtedy kasy, na całe szczęście. Jeszcze raz pozdro

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.