Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
oso nie siej zametu. Emisje akcji czekaja w zawieszeniu i nie maja nic wspolnego z pozyskiwaniem kapitalu od nas czyli drobnych. Druga sprawa ze zadna emisja nie zostanie przeprowadzona dopoki nowi inwestorzy nie wywiaza sie z umow miedzy innymi dotyczacych wezwania. Mnie malo obchodzi co i jak bedzie robic ta spolka. Wiem jedno. Paszczynscy zapakowali tu sporo kasy i gruntow i ten fakt mi wystarczy do tego by byc przekonanym ze w pewnym momencie jak juz im zacznie zalezec...kurs poszybuje bardzo wysoko. Innego wyjscia nie maja bo wszystko straca. Na tej spolce wywindowanie kursu w danej chwili to najprostrza rzecz na calej gieldzie bo freefloat chyba najmniejszy na gpw jak i fakt ze spolka nie ma w ogole zadluzenia. Najmniejsza dzialalnosc bedzie generowac zysk a naj...gowniane info na takiej spolce potrafi z kursem cuda zrobic. To ze w takich korektach jak obecnie mamy to fakt ze pod prad nic nie idzie...Ale to sie kiedys skonczy a takie spoleczki odrabiaja to co tracily w kilka miesiecy nawet w kilka dni.