~eb

no wlasnie nigdzie tego nie moge znalesc - w uchwale jest napisane:
Walne Zgromadzenie upowa2nia i zobowiazuje Zarzad Spółki do:
1. ustalenia terminów otwarcia i zamkniecia subskrypcji akcji serii G,
2. ustalenia szczegółowych zasad subskrypcji i przydziału akcji serii G,
3. dokonania przydziału akcji serii G,
4. przydziału akcji nieobjetych w trybie art.436 § 1-3 Kodeksu spółek handlowych ,
zgodnie z art. 436 § 4 Kodeksu spółek handlowych,

ale nigdznie nie zostaly wg mnie te terminy podane - jest oczywiscie napisane na temat kiedy te prawa zostana przydzielone ale kiedy ja mam sie zapisac i na kiedy przyszykowac kase, tutaj znalazlem tylko termin dnia poboru:

Akcje serii G zostana zaoferowane dotychczasowym akcjonariuszom, to jest osobom
posiadajacym akcje Spółki w dniu 12 sierpnia 2011 roku (dzien prawa poboru)
proporcjonalnie do liczby posiadanych przez nich akcji Spółki. Za ka2da posiadana akcje,
akcjonariuszowi przysługuje jednostkowe prawo poboru, przy czym do objecia jednej akcji
serii G uprawnia posiadanie jednego jednostkowego prawa poboru.

jak ktos to widzial na stronach internetowych pbs-a to niech podesle linka
bo ja niewidze.. dzieki z gory

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.