~Gerg

Jak piszesz bez obelg, to można pogadać. Otóż nikogo nie ubrałem, bo ja stale skupuję, ale bez emocji. Więc nie naganiam ani w jedna ani drugą. Mam inne cele i generalnie inną wiedzę.

piszesz: Skoro kupujesz to powinieneś naganiać na spadki, czyż nie?
Oczywiście, zę nie. Gdybym był bez akcji tak jak Ty, a to sam piszesz to miałoby to sens, ale wyoraź sobie ża xawery ma 10.000 akcji a chce dokupić 1000. Czy bardziej opłaca się xaweremu zwalić kurs dla skupienia 1000 akcji czy dbać o rozwój spólki w kórej masz te 10.000 akcji i sukcesywnie dobierać jak pojawia się okazja :).
Sam sobie odpowiedz.

Wiem, ze masz trochę racji, bo spókla do mega aktywnych nie należy.
A co do obrotów, to spokojnie jeszcze około rok temu spółki z głównego parkietu mogły jej pozazdrościć. A w Atonie wtedy były tylko plany, i zerowa sprzedaż urządzeń.
teraz MOS-y są dopracowane a na temat innych trwają negocjacje handlowe a nie gadanie o planach.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.