~Gerg

jak nie chcesz spadkow to nasladuj mnie. Skupuj drobnymi pakietami po 50-200 akcji stale i sukcesywnie. Popyt jest maly, owszem, ale spadki sami sobie robimy. A xyz ma racje. Stale mam wiecej :).
Ryzykuje bardzo duzo, ale nie dlatego, ze nie wierze w spolke i rynek, tylko dlatego, ze nie mam pewnosci, ile osob bedzie dalej sypac.
Ktos powiedzial, rok temu spolka miala o niebo mniej konkretow i tylko swietlane perspektywy, a kosztowala po 6 zl. Teraz sa konkrety, a wszyscy narzekamy. To znak, ze pora na zakupy. A przynajmniej nie pora na sprzedaz.
Ryzyko teraz wynosi ok. 1 zl. Premia za ryzyko to 300-500% wartosci ryzyka.
Sam ocen co bardziej kusi. Sprzedaz czy kupno.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.