Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
http://zapodaj.net/fa3e75a07d87.jpg.html
Wykres bardzo ciekawie wygląda. Po ubiegło rocznej wspinaczce, kurs wszedł w trend spadkowy z jedną podbitką, ale już dołki były coraz niżej. Nie będę się zagłębiał co było, mnie interesuje co może być. Długo terminowy trend wzrostowy trwa od początku hossy, jest dość płaski (0.15gr początek hossy - 60gr piątkowa sesja) Na 0.63gr jest opór ale czy on ma jeszcze jakiś sens? Tak czy inaczej do długoterminowej wzrostowej zostało 13goni, wskaźniki elegancko wychłodzone (rynek wyprzedany). Czy kurs zjedzie do 60gr, nie wiem (może). Jak na razie papiera nie mam, ale bacznie obserwuje. Myślę że po odbiciu kurs wskoczy w okolice 1.2. Później fusy mi się rozmazują.
Fundamentalnie nie wiem.