Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na pewno kurs nie jest tu gdzie byśmy chcieli, Dan by sprzedał i zarobił, ja miałbym dobry wynik itd. Kurs jest w czarnej d..pie jak mówicie. A spółka jest praktycznie ok, więc o co chodzi? Na pewno o pieniądze i to nasze. Otóż mam wrażenie że założyliśmy że cały ten rok i jego kulminacja to będzie ogłoszenie układu. Więc ja jestem już pewien że nie to. Bo nie było szału, sądzę więc że to tylko był kolejny krok do?
Ale do czego?
Nawet nie chce mi się insynuować, myśleć i rozwodzić na tym, zważywszy iż efekt byłby opłakany znów jacyś leszcze, teraz przynajmniej kupują ludzie którzy wg mnie nie myślą o tym że jutro sprzedadzą 100% wyżej.